Fonduri europene 2020 de pana la 1 million de euro, care pot fi ai tai!


Visurile reprezinta motorul din spatele multor povesti de succes, chiar si in cazul povestilor celor mai profitabile afaceri, iar finantarea cu fonduri europene duce la indeplinirea acestora. Tocmai de aceea este bine sa nu incetezi niciodata sa visezi, iar cu linia de finantare POR 2.2 IMM, prin care poti obtine fonduri europene de pana la 1 milion de euro, nici nu vei avea cum.
Prin aceasta linie de finantare cu fonduri europene, microintreprinderile si intreprinderile mici si mijlocii din 10 judete vor putea accesa fonduri europene intre 200.000 si 1 million de euro. Proiectele se pot depune incepand cu 24 decembrie 2019, pana la data de 24 martie 2020.
Daca te numeri printre locuitorii din Timis, Caras-Severin, Hunedoara si Arad, cel mult un milion de euro din cei 36,6 milioane de euro, poate fi al tau. De asemenea, pentru locuitorii judetelor Iasi, Bacau, Botosani, Suceava si Vaslui, bugetul de fonduri europene disponibil este de 31,4 milioane de euro.
Valoarea maxima a fondurilor nerambursabile in regiunea Vest va fi de 45% din cheltuielile eligibile pentru firmele mijlocii si 55% pentru firmele mici si micro, respectiv 60 de procente din cheltuielile eligibile pentru firmele mijlocii si 70% pentru firmele mici si micro in regiunea Nord-Est.
Cine poate solicita fonduri europene 2020?
Aceasta etapa de accesare fonduri europene se adreseaza tuturor celor care doresc sa faca investitii pentru a construi, a moderniza sau a extinde spatii de productie sau servicii, cat si pentru finantare prin ajutor de minimis. Sunt acordate fonduri europene pentru certificare si recertificare de produse si servicii, cat si pentru desfasurarea proceselor de internationalizare, prin participarea la targuri si expozitii internationale si la misiuni comerciale.
Asadar, fie ca vrei sa iti deschizi o afacere sau sa iti dezvolti o afacere deja existenta, accesarea de fonduri europene te poate ajuta sa iti indeplinesti visurile.
Cu ajutor specializat, aceste fonduri europene pot fi ale tale!
Nu stii ce trebuie sa faci pentru a accesa fonduri europene? Nu e motiv de ingrijorare, deoarece exista specialisti care au misiunea de a te ajuta pe tine sa beneficiezi de finantarea dorita, precum sunt cei de la Odas Global Consulting.
Avand peste 13 ani de experienta in atragerea de fonduri europene nerambursabile, Odas Global Consulting este un lider in acest domeniu, iar marturie in acest sens raman cei peste 150 de clienti multumiti.
Documentele precum planul de investitii, cererea de acord pentru finantare, cat si intocmirea dosarului pentru acordarea ajutorului financiar revin in responsabilitatea firmei de consultanta fonduri europene. Tot aceasta garanteaza atat pentru eligibilitatea proiectului prin contract, cat si pentru punctajul obtinut si iti ofera asistenta pana la punerea in functiune a proiectului.
In fiecare etapa din depunerea dosarului pentru accesarea fondurilor europene vei primi asistenta, incat tu sa beneficiezi de servicii de consultanta de calitate si sa profiti de oportunitatile de dezvoltare care iti sunt puse la dispozitie de Uniunea Europeana.
Afla daca esti eligibil pentru a accesa fonduri europene 2020 cu Odas Global Consulting si deschide propria afacere de succes!
Pentru mai multe informații, accesează: https://www.odasglobalconsulting.net/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de investitii in abatoare montane

Consultanta fonduri europene pentru tineri antreprenori

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale