Implementare fonduri europene in zone defavorizate – un real succes pentru numerosi romani

Lipsa resurselor financiare impedica multi romani sa deschida o afacere, chiar daca au o idee de business ce raspunde cerintelor pietii si poate avea succes. In sprijinul acestora exista fonduri europene ce pot fi accesate, care ofera sprijinul financiar necesar tuturor celor care au idei bune de afaceri ce asteapta sa fie puse in aplicare.
Indiferent de domeniul de activitate, exista programe de acordare de fonduri europene care se adreseaza tuturor romanilor, chiar si celor din zone defavorizate. Asa se face ca o femeie din Husi, Alina Bulai, beneficiara a unui proiect finantat prin Programul Operational Capital Uman 2014-2020, a inceput o afacere inca din decembrie 2018. Aceasta este bucatareasa de meserie si face prajituri de casa si produse de patiserie de casa, pe care oamenii din Husi le apreciaza.
Fara sa primeasca finantare cu fonduri europene, Alina Bulai nu ar fi reusit sa isi deschida propria afacere. Astfel de povesti de succes, scrise cu finantare europeana, exista in Romania. In cadrul proiectului POCU sunt finantate noua persoane din grupuri vulnerabile, care isi deschid propria afacere si care are, fiecare, cel putin un angajat, influentand astfel, atat viata lor, cat si a celor din jurul lor.
Prin proiectul POCU, oamenii au participat la cursuri antreprenoriale si s-au nascut 43 de firme noi. In urma acestor proiecte, viata a sute de romani din zone defavorizate s-a schimbat considerabil. Ideile originale au fost rasplatite cu finantare si sprijin, ceea ce incurajeaza si alti romani sa solicite fonduri europene.
Odas Global Consulting poate fi sprijinul tau in implementare fonduri europene
Daca esti suficient de norocos sa ai inspiratia unei idei de afaceri, urmeaza o alta etapa decisiva, aceea de implementare fonduri europene, pentru care poti avea nevoie de ajutor specializat. Odas Global Consulting ofera spijin in implementare fonduri europene tuturor romanilor dornici sa devina antreprenori, indiferent de domeniul in care doresc sa isi desfasoare activitatea. 
De ce sa alegi firma de consultanta si implementare fonduri europene Odas Global Consulting? Un motiv suficient de bine intemeiat consta in experienta incununata cu performante, de peste 16 ani, in care s-au scris 281 de proiecte castigatoare.
Cei peste 20 de membri din echipa de consultanta fonduri europene au devenit parteneri de incredere pentru 445 de oameni care au apelat la serviciilor lor. Inca din anul 2003 ofera servicii complete de consultanta in acordare de fonduri europene si asistenta pas cu pas, avand ca scop sa se situeze in topul firmelor globale de consultanta.
Prin efortul pe care il depune, compania ajuta la imbunatatirea competivitatii mediului de afaceri din Romania si sporeste performantele institutiilor publice. Rezultatele acestui efort se vad in fiecare proiect reusit si in fiecare afacere profitabila construita cu sprijinul acestora.
Piata de afaceri din Romania este in plina dezvoltare si este nevoie de antreprenori inovativi, cu idei indraznete, care sa confere un suflu nou business-urilor autohtone si care sa imbunatateasca calitatea vietii romanilor. Din fericire, daca optezi pentru implementare fonduri europene, poti avea propria afacere, chiar si atunci cand nu dispui de resursele financiare necesare.
Pentru mai multe detalii: www.odasglobalconsulting.net/

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de investitii in abatoare montane

Consultanta fonduri europene pentru tineri antreprenori

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale