Accesare fonduri europene nerambursabile cu ajutorul unei firme de consultanta fonduri europene


Adesea, auzim despre fonduri europene ca sprijin economic pentru dezvoltarea țărilor europene.
Aceste programe din fonduri europene reprezintă o oportunitate reală pentru tot felul de companii, asociații și non-profit pentru a-și crea și dezvolta proiectele. Obiectivele fonduri europene sunt promovarea și încurajarea proiectelor europene.

Dar știm cum să accesare și să gestionăm aceste fonduri pentru companiile și afacerile noastre?

Echipa ODAS GLOBAL CONSULTING este formată din experți în Consultanță fonduri europene, consiliere și ajutor pentru proiectarea celei mai bune strategii din compania și afacerile dvs. pentru a accesare oportunitățile Fonduri Europene. De asemenea, ajută la proiectarea încorporarii acestor fonduri în proiectele companiei pentru a obține profituri majore și creșterea afacerii.

Fondurile structurale și de investiții europene sunt axate pe acordarea de sprijin pentru dezvoltarea economică a tuturor membrilor UE. Pe măsură spune Fondul European de Dezvoltare Regională (FEDR), obiectivul său principal este să corecteze dezechilibrele dintre membrii săi și să investească în domenii cheie precum Inovarea și cercetarea, Agenda digitală, Suport pentru întreprinderile mici și mijlocii și Scăzutul de carbon proiecte.

Alte domenii în care se concentrează fondurile UE sunt agricultura pentru dezvoltarea rurală și sectoarele europene maritime și pescărești.

Atunci când anunțul UE pentru propuneri este publicat, de obicei, este prezentat un termen scurt pentru prezentarea cererilor.

Echipa noastră de consultanță fonduri europene are o experiență vastă și cunoștințe active în domeniile fonduri europene și cunoaște pașii de făcut. Acestea oferă clienților noștri sfaturi cheie pentru contactul și interacțiunea cu instituțiile europene, formând o echipă multidisciplinară pentru a aborda optim proiectul.

Echipa noastră de experți scriere – accesare fonduri europene nerambursabile începe să funcționeze chiar de la început:

Sunt programate întâlniri cu administratorii de fonduri ale companiilor.
Sunt identificare proiecte companiei care vor fi promovate de fonduri europene.
Suma de fond solicitată este plasată grafic în proiect.
Propunerea care oferă acces la fonduri europene este proiectată și construită.
Planul de acțiune este creat. Deoarece termenii sunt în general scurti și implică livrări diferite de documentație. Acest plan include toți termenii și toate instituțiile implicate în fiecare termen, Europene dar și naționale, regionale și locale.

Această lucrare este realizată întotdeauna cu avizul și sfatul experților noștri în consultanta fonduri europene. Cunoașterea, experiența și abordarea metodică a proiectelor le permite să lucreze mână în mână cu instituțiile Uniunii Europene și cu echipele de lucru ale clienților noștri.

Clienții noștri primesc întotdeauna cele mai bune sfaturi și îndrumări pentru a profita de oportunitățile oferite de fondurile europene. Mai mult, un plan de execuție a proiectului este conceput pentru suma fondurilor europene primite, astfel încât clienții noștri să poată primi sfaturile complete oferite de echipa noastră de experți și specialiști. întregul proces de consultanță este gestionat, de la aplicația pentru fonduri europene până la recepția și aplicarea sa în proiect.

Consultanța fonduri europene este esențială pentru a avea acces la oportunitățile care aduc programele de finanțare ale UE. Membrii echipei noastre au experiență într-o gamă largă de domenii de afaceri, precum și cunoștințele lor despre instituțiile și programele fondurilor europene, sunt cea mai bună asistență pentru îndeplinirea creării unui nou proiect sau pentru a ajuta dezvoltarea afacerilor.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting