Avantajele colaborării cu o companie de consultanță transparentă


Avantajele colaborării cu o companie de consultanță transparentă

Toți visăm să avem propria noastră afacere și să devenim propriul nostru șef.

Pentru ca acest lucru să fie posibil, scrierea unui proiect de fonduri europene ajută considerabil să obțineți finanțare pentru afacerea dumneavoastră.

Nu știți cum să scrieți proiectul dvs. pentru accesarea fondurilor? Nici nu trebuie , deoarece o companie de consultanță, precum Odas Global Consulting, vă stă la dispoziție.

O companie de consultanță ajută la stabilirea eligibilității

Accesarea fondurilor europene presupune respectarea unor reguli stricte pe care proiectul trebuie să le urmeze. Puteți face acest lucru consultând Ghidul solicitantului sau puteți apela la ajutorul unei companii de consultanță.

Un consultant știe exact dacă proiectul este eligibil pentru a primi finanțare europeană și vă îndrumă spre programul de finanțare potrivit pentru afacerea ta.

Există multe linii de finanțare oferite de uniunea europeană, trebuie văzut la care vă încadrați.

Scrierea proiectului – un alt pas important

După stabilirea eligibilității pentru finanțare, a venit timpul să scrieți proiectul iar dacă gasiti acest fapt ca fiind dificil, o companie de consultanță vă poate ajuta. Consultanții cu experiență sunt conștienți de toate criteriile care trebuie respectate într-un plan de afaceri pentru ca acesta să primească finanțare.

Trebuie să fie trecute în revistă toate informațiile legate de produs, preț, plasare / distribuție și promovare . Strategia de marketing în stare incipientă trebuie să conțină o analiză a pieței și a nevoilor publicului țintă, identificând oportunitățile și strategiile pentru un demers eficient al afacerii dumneavoastră.

Cu toate acestea trebuie identificate punctele forte, dar și punctele slabe ale afacerii dumneavoastră. Dacă toate acestea par a fi prea complicate, un specialist vă poate ajuta chiar de la început.

Odas Global Consulting – Transparență și professionalism

Când lucrezi cu o companie de consultanta fonduri europene transparentă, așa cum este Odas Global Consulting, știi exact la ce să te aștepți în continuare. De asemenea, îți sunt prezentate din start atât riscurile cât și șansele de reușită. Consultanții Odas acceptă doar proiectele care au șanse de succes.

După ce au acceptat să lucreze la proiectul tău, nu poate însemna decât un lucru: are șanse mari de a primi finanțare europeană. Dacă proiectul dvs. nu este acceptat din cauza greșelii consultanților Odas, aceștia vă vor oferi o rambursare. Satisfacția clienților este foarte importantă pentru Odas, motiv pentru care pun accent pe comunicare și respectarea dorințelor dumneavoastră. Ca dovadă a profesionalismului lor, au 281 de proiecte câștigătoare și 445 de clienți mulțumiți.

Pune-ți încrederea în consultanții Odas și vezi cum este implementat cu succes proiectul tău.
Procesul devine mai eficient când alegi să apelezi la ajutor profesional.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting