Consultanta fonduri europene si accesarea de fonduri europene nerambursabile


Adesea, auzim despre fondurieuropene ca despre un sprijin economic pentru dezvoltarea țărilor europene. Aceste programe din fonduri europene reprezintă o oportunitate reală pentru tot felul de companii sau asociații non-profit pentru a-și crea și dezvolta proiectele. Obiectivele acestor fonduri europene nerambursabile sunt promovarea și încurajarea companiilor.

Dar știm oare cum să accesăm și să gestionăm aceste fonduri pentru companiile și afacerile noastre?

ODAS GLOBAL CONSULTING este alcătuit dintr-o echipa de experți în consultanță fonduri europene, consiliere și ajutor pentru realizarea celor mai bune strategii pentru compania și afacerile dvs. sau pentru a accesa oportunitățile oferite prin accesarea de fonduri Europene. De asemenea, ajută la încorporarea acestor fonduri în proiectele companiei pentru a obține profituri majore și creșterea afacerii.

Fondurile structurale și de investiții europene sunt axate pe acordarea de sprijin pentru dezvoltarea economică a tuturor membrilor UE. Obiectivele principale sunt corectarea dezechilibrelor dintre membrii săi și investițiile în domenii cheie precum Inovarea și cercetarea, suport pentru întreprinderile mici și mijlocii, etc. Alte domenii pe care se concentrează aceste fonduri UE sunt agricultura pentru dezvoltarea rurală și sectoarele europene maritime și pescărești.

Atunci când anunțul UE pentru propuneri este publicat, de obicei, este prezentat un termen scurt pentru prezentarea cererilor.

Echipa ODAS prin experții săi în consultanta fondurieuropene are o experiență vastă și cunoștințe active în domeniile accesării de fonduri europene. Acestea oferă clienților noștri sfaturi cheie pentru contactul și interacțiunea cu instituțiile europene, formând o echipă multidisciplinară pentru a aborda optim proiectul.

Cunoașterea, experiența și abordarea metodică a proiectelor garantează reușita proiectelor.

Clienții ODAS GLOBAL CONSULTING primesc întotdeauna cele mai bune sfaturi și îndrumări pentru a profita de oportunitățile oferite prin accesarea de fondurile europene. Consultanta fonduri europene este esențială pentru a avea acces la oportunitățile pe care le oferă programele de finanțare ale UE. Membrii echipei noastre au experiență într-o gamă largă de domenii de afaceri, și oferă cea mai bună asistență pentru a ajuta la accesarea fondurilor oferite de către Uniunea Europeană și implicit la dezvoltarea afacerilor dvs.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting