Cum te poate ajuta un consultant Odas în implementarea fondurilor europene?




Proiectul dumneavoastra cu fonduri europene a fost acceptat și se află acum în faza de implementare? Această etapă este la fel de importantă ca redactarea proiectului, iar un consultant în scrierea fondurilor europene vă poate oferi tot sprijinul de care aveți nevoie. Rețineți că nu este obligatoriu ca un proiect acceptat și declarat eligibil să primească fonduri.

Implementarea proiectului cu fonduri europene -  Etapa esențială pentru obținerea finanțării

Adesea, când oamenii doresc să primească finanțare, pun accent pe un proiect eligibil care va fi acceptat de finanțator și  nu acordă atenție etapei de implementare. Cu toate acestea, dacă este făcut prost, poate fi eliminat. Un consultant care știe să implementeze proiecte de fondurieuropene, precum cei din echipa Odas Global Consulting, vă poate ajuta cu tot ce aveți nevoie.

O companie de consultanta fonduri europene cu experientă vă asigură o implementare  rapidă și eficientă prin respectarea tuturor etapelor proiectului.

Consultantul trebuie să estimeze corect costurile încă din faza inițială de implementare pentru a se asigura că că păstrați banii alocați.

Odas vă poate ajuta oferind asistență pas cu pas atunci când încheiați contracte cu diferiți furnizori de servicii. Ca beneficiar al serviciilor companiei Odas, vei primi asistență în trimiterea dosarului în conformitate cu cerințele finanțatorului, în trimiterea informațiilor suplimentare solicitate de Uniunea Europeană și tot sprijinul pentru studii de fezabilitate, studii și strategii de piață, analize economico-financiare,  proiecții financiare și toată asistența financiară necesară.

Există mulți pași care trebuie îndepliniți corect în implementarea proiectului. La început, trebuie să stabiliți rolurile și responsabilitățile în cadrul proiectului, cu un plan de lucru detaliat și o analiză realistă a riscurilor. Pe măsură ce avansați cu proiectul, aveți nevoie de analiza documentelor emise de alți participanți la proiect, precum și de asistență în punerea în funcțiune.

Consultanții Odas vă vor ajuta, de asemenea, să participați la fazele decisive ale construcției și să păstrați o evidență a materialelor folosite. Cu toate acestea, verifică calitatea materialelor folosite, în conformitate cu standardele existente.

Odas Global Consulting vă poate oferi asistență la întocmirea cărții tehnice a construcțiilor și testelor tehnologice. La sfârșitul colaborării cu Odas, veți avea bazele unei afaceri, cu șanse mari de succes.

Odas are 16 ani de experiență în accesare fonduri europene, timp în care au scris 281 de proiecte câștigătoare și au atras în jur de 350.000.000 de euro pentru clienții lor. Rezultatele obținute în toți anii de activitate reprezintă o garanție a profesionalismului cu care consultanții Odas își fac treaba și oferă servicii de consultanță.

Implementarea proiectului dvs. și accesarea fondurilor europene este mai ușoară cu Odas Global Consulting și echipa sa formată din profesioniști.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting