Cum sa depasesti zona de confort in afaceri?


Zona de confort, care ne creeaza sentimentul de siguranta si incredere in ziua de maine, exista atat pe plan personal, cat si profesional, in mediul de afaceri. Cu ajutorul unei firme de consultanta in afaceri, putem afla daca zona de confort este cea responsabila de stagnarea propriei afaceri, dar si ce masuri trebuie sa luam pentru depasirea acesteia. Datorita cunostintelor unei firme de consultanta in afaceri, putem preveni si elimina neplacerile produse de zona de confort intr-un business.

 

Semne ale zonei de confort in afaceri

Exista cateva semne clare care indica zona de confort in afaceri, iar pastrarea unor angajati ineficienti doar de dragul prieteniei create este unul dintre acestea. De asemenea, incapatanarea de a lucra cu metode de lucru invechite, care nu mai dau rezultate bune in prezent, desi au functionat in trecut, doar pentru ca un antreprenor s-a obisnuit in acest mod, arata tot o zona de confort in afacere.

Alte indicii ale zonei de confort constau in obisnuinta antreprenorilor de a face totul singuri, fara a delega alte persoane din cadrul companiei pentru anumite sarcini, deprinderea de a realiza totul intern, chiar daca de cele mai multe ori ineficient, fara sa apeleze la solutii de outsourcing, cat si refuzul de a apela la experti si consultanti pentru anumite domenii in care antreprenorii nu au experienta.

Atunci cand o afacere stagneaza sau se observa o descrestere a acesteia, este bine sa se faca o evaluare, pentru a identifica care sunt punctele slabe, ce trebuie eliminate.

 

Cum depasesti zona de confort cu o firma de consultanta in afaceri?

O firma de consultanta in afaceri te poate ajuta atunci cand iti este greu sa iesi din zona de confort cu afacerea ta. Odas Global Consulting este o firma de consultanta in afaceri cu experienta de aproape 2 decenii, care poate face o evaluare corecta a afacerii tale, pentru a identifica exact factorii nefunctionali.

Daca tu esti subiectiv cu propriul business si iti este imposibil sa observi ce anume nu functioneaza, o echipa de profesionisti din exterior nu doar ca va identifica ce este in neregula, dar va veni cu solutii, care sa iti imbunatateasca considerabil afacerea.

Odas Global Consulting are o echipa de consultanti cu experienta, care poate veni cu recomandari de care afacerea ta are nevoie. Fie ca trebuie sa apelezi la servicii de outsourcing pentru anumite activitati, fie ca ai nevoie de angajati mai eficienti, rebranding sau diversificarea produselor si a serviciilor, atunci cand te consulti cu profesionisti, vei primi cea mai buna indrumare.

Infiintata in anul 2003,Odas Global Consulting este o companie de consultanta in afaceri ce se bucura de o buna reputatie la nivel national, dar si international. Cu o gama bogata de servicii de consultanta in afaceri, accesare fonduri europene, investitii, arhitectura si lobby pe langa institutiile europene, dar si cu sedii raspandite in orase importante ale lumii, Odas este un aliat al afacerilor de succes. De asemenea, este un inamic al zonei de confort din afaceri.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting