Diversificarea business-ului cu o firma de consultanta in afaceri


In incercarea de a obtine venituri mai mari, fiecare antreprenor apeleaza la diferite modalitati de a-si aduce afacerea la un nivel superior, iar o firma de consultanta in afaceri poate fi un real sprijin in aceasta privinta. Prin experienta bogata in lumea afacerilor, o firma de consultanta in afaceri va poate oferi cele mai bune solutii pentru a beneficia de un business de succes.

 

Diversificarea afacerii, o posibila solutie

Diversificarea afacerii presupune o directionare strategica a business-ului, prin care un antreprenor identifica si dezvolta zone noi ale business-ului, diferite de produsele si serviciile pe care le ofera. Datorita competiei crescute in anumite sectoare de activitate, strategia de diversificare reprezinta o unealta extrem de utila pentru a castiga noi clienti.

Atunci cand presupune achizitia sau dezvoltarea de noi produse, vorbim despre o diversificare orizontala. Aceasta implica riscuri scazute, astfel incat diversificarea produselor este mai putin  riscanta din punct de vedere economic.

Daca se urmareste trecerea companiei in etapele anterioare ale productiei sau inaintarea acesteia in etapele viitoare, atunci se aplica o diversificare verticala. Aceasta duce la eliminarea dependentei de terti in desfasurarea afacerii.

 

O firma de consultanta in afaceri, de ajutor in stabilirea strategiei de diversificare

Daca consideri ca o strategie de diversificare este exact ceea ce ii lipseste afacerii tale, poti solicita serviciile unei firme de consultanta in afaceri, pentru a te convinge ca iei decizia corecta. Impreuna cu o astfel de firma poti stabili care sunt punctele forte ale afacerii tale, care sunt dificultatile acesteia si resursele de care beneficiaza.

In urma unei analize obiective, vei putea lua decizia corecta, prin care afacerea ta sa creasca. Alaturi de stabilirea necesitatii diversificarii, este important sa identifici directia de diversificare, iar pentru aceasta, este necesar sa cunosti potentialul pietei si sa estimezi corect eficienta pe care o poate atinge strategia de diversificare pe care urmeaza sa o aplici.

O firma de consultanta in afaceri, precum este Odas Global Consulting, te poate ajuta atat in stabilirea necesitatii unei strategii de diversificare, cat si in identificarea celei mai bune strategii.

Datorita experientei bogate, de aproape 2 decenii de activitate, consultantii Odas Global Consulting pot oferi solutiile de care afacerea ta are nevoie. De-a lungul activitatii, Odas a lucrat la proiecte de succes atat in dezvoltarea unor afaceri pornind de la zero, cat si in imbunatatirea unor afaceri deja existente, care stagnau. 

Totodata, detin experienta in accesarea de fonduri europene si ofera clientilor asistenta pas cu pas, de la stabilirea eligilitatii pentru obtinerea finantarii, pana la scrierea unui proiect de succes si implementarea acestuia.

Odas Global Consulting inseamna atat succes in accesarea de fonduri europene si afaceri profitabile, cat si servicii de arhitectura, lobby pe langa institutiile europene si consultanta in investitii.

Cu sedii in orase importante din diferite colturi ale lumii si servicii de consultanta in afaceri profesioniste, Odas Global Consulting este o prezenta importanta in mediul de afaceri din Romania, dar si din afara granitelor tarii si un sprijin pentru toti cei care au nevoie de indrumarea in propria afacere.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting