Firma de consultanta in afaceri – De ce ezita antreprenorii?

 

Cu toate ca avantajele colaborarii cu o firma de consultanta in afaceri sunt cunoscute de multi ani in Romania, exista antreprenori care ezita sa apeleze la aceste servicii.

Consultanta in afaceri este o resursa de solutii pentru afacerile care stagneaza si care se confrunta cu instabilitate. Dat fiind faptul ca exista multe afaceri care nu reusesc sa depaseasca faza de lansare, serviciile oferite de o firma de consultanta in afaceri sunt deosebit de utile, cu precadere pentru antreprenorii mai putin experimentati.

 

Dificultatea de a gasi un consultant competent

Cu toate ca oferta de consultanta in afaceri este una deosebit de generoasa, nu toti cei care ofera servicii de consultanta sunt cu adevarat profesionisti. Descoperirea unui consultant competent, in care poti avea incredere sa iti incredintezi afacerea necesita mult timp, pe care nu multi antreprenori sunt dispusi sa il investeasca.

Chiar daca este necesar sa faci putina cercetare inainte de a te decide asupra unei firme de consultanta in afaceri, va merita efortul. Atunci cand vei descoperi un consultant bine pregatit, care va cunoaste domeniul tau de activitate foarte bine, cat si specificul afacerii tale, poti beneficia de nivelul sau ridicat de cunoastere pentru a-ti dezvolta business-ul.

 

Teama de critica

Unii manageri se pot teme de modul in care va fi interpretata colaborarea cu o firma de consultanta in afaceri. Astfel, sa tem sa nu se considere ca apeleaza la astfel de servicii din cauza lipsei lor de competenta.

Cu toate acestea, firma de consultanta in afaceri este formata din specialisti care pot aduce afacerii tale un plus ce nu poate fi neglijat.

 

Costurile serviciilor de consultanta

Un alt motiv pentru care unii antreprenori ezita sa apeleze la serviciile oferite de o firma de consultanta consta in dorinta acestora de a economisi bani. Desi la prima vedere costurile unor servicii de consultanta in afaceri pot parea ridicate, acestea sunt raportate la nivelul de munca depus de consultantii financiari, pentru a veni cu cele mai bune solutii.

Nu de putine ori, antreprenorii au realizat ca prin colaborarea cu o firma de consultanta in afaceri au reusit sa castige bani si nu sa piarda, prin faptul ca au putut lua decizii strategice, care au dus la imbunatatirea afacerilor si la cresterea profitabilitatii acestora.

 

Odas Global Consulting, de aproape 2 decenii alaturi de antreprenori

Odas Global Consulting este aproape de antreprenorii incepatori si cu experienta, deopotriva, de aproape doua decenii. In tot acest timp, echipa de consultanta s-a evidentiat atat in activitati de management si strategie de business, cat si in accesare de fonduri europene, consultanta in investitii, birou de arhitectura si lobby pe langa institutiile europene.

Ca dovada a interesului deosebit acordat fiecarui proiect in parte, Odas Global Consulting a adunat, de-a lungul anilor, proiecte de succes.

Daca afacerea ta are nevoie de indrumare, nu ezita sa contactezi o echipa de specialisti, care sa iti ofere sprijinul de care ai nevoie. Vei fi surprins sa afli ca poate fi o investitie care sa iti aduca beneficii financiare neasteptate si satisfactia obtinerii performantei dorite. 


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting