Onorariile unei firme de consultanta in afaceri

Dat fiind faptul ca o firma de consultanta in afaceri nu isi poate cuantifica, pe termen scurt, rezultatele serviciilor pe care le ofera, poate parea dificil stabilirea unor tarife corecte atat pentru client, cat si pentru consultant. Atunci cand alegi o firma de consultanta in afaceri, onorariul acesteia este un criteriu important de selectie.

 

Iata cateva informatii utile, de ajutor in intelegerea unorariilor unei firme de consultanta in afaceri:

O firma de consultanta in afaceri are mai multe costuri pe care le suporta pentru a-si putea desfasura activitatea. Printre acestea se afla cheltuielile cu sediul, cele pentru mobilier, birotica, rechizite, comunicare, contabilitate, IT, plata salariilor personalului suport sau cele administrative.

Pentru a veni in intampinarea ta cu servicii de calitate, o firma de consultanta in afaceri profesionista investeste in formarea consultantilor, ceea ce implica anumite costuri. De asemenea, dezvoltarea produselor de consultanta si training genereaza costuri, precum si taxele si impozitele.

Exista cateva sisteme de tarifare a serviciilor de consultanta in Romania, precum «zile-consultant» si «onorariu de succes» sau «pretul global».

Tarifarea «zile-consultant» contabilizeaza zilele in care consultantul a lucrat in beneficiul clientului. Prin stabilirea unui onorariu zilnic si inmultirea acestuia cu numarul de zile lucrate, se obtine tariful in sistem «zile consultant».

Sistemul «onorariu de succes» este mai dificil de stabilit, deoarece urmareste stabilirea unei legaturi intre rezultatele muncii depuse de un consultant si onorariul sau. Este un sistem prin care consultantul isi asuma mai multe riscuri.

«Pretul global» include stabilirea unui pret care sa includa salarii si toate costurile directe sau indirecte implicate in realizarea serviciului solicitat de beneficiar.

 

Odas Global Consulting, din 2003 alaturi de tine prin servicii de consultanta in afaceri

Firma de consultanta in afaceri Odas Global Consulting este alaturi de fiecare antreprenor care doreste indrumare inca din anul 2003, fie ca este incepator, fie ca are vechime in afaceri. Cu sedii atat in Romania, cat si in Europa, America sau Asia, Odas ofera o gama completa de servicii de consultanta, precum servicii de consultanta in afaceri, investitii, accesare fonduri europene, arhitectura si lobby pe langa institutiile europene. 

Dupa cum se poate observa si prin accesarea site-ului Odas, ofera solutii complete pentru dezvoltarea afacerilor inca din anul 2003. Astfel, a devenit firma de consultanta numarul 1 in dezvoltarea afacerilor din Romania pe baza serviciilor complete de consultanta in afaceri.

Cifrele sunt un indicator al succesului acestei companii intrucat detine 24 de diplome si certificari, 515 clienti satisfacuti, 451 de povesti de succes si 467 de servicii de calitate oferite.

Portofoliul firmei de consultanta Odas este o garantie a profesionalismului de care a dat dovada de-a lungul timpului. Fie ca au realizat planuri de afaceri pentru agentie de turism, fie pentru o unitate de cazare, pizzerie, baza sportiva sau pentru o plantatie de nuci, implicarea si experienta si-au spus cuvantul.

Onorariile firmei Odas sunt adaptate serviciilor calitative pe care le ofera, astfel incat fiecare client sa fie multumit.

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting