Cea mai buna firma de consultanta in afaceri aproape de tine


 Cu o experiență de 20 de ani, ODAS este o firmă globală de consultanță în afaceri și management. Având o vastă experiență în domeniu, ODAS Global Consulting este expertul de care afacerea ta are nevoie.

Viziunea ODAS este de a fi alături de fiecare antreprenor care are nevoie de servicii de consultanță. Tocmai de aceea avem sedii peste tot în lume: SUA, Asia, Europa. Misiunea noastră este de a-ți face afacerea una de succes și suntem exterm de buni în a face asta. Locația pentru noul sediu din Malta a fost special aleasă. Gzira este atât un frumos oraș turistic, cât și un centru comercial în continuă dezvoltare. Clădirea în care se află noul sediu este una modernă și luminoasă, în cadrul complexului Savoy Gardens.

Gzira poate fi locul perfect pentru a-ți înființa o afacere sau pentru a-ți dezvolta afacerea deja existentă. Pentru asta ODAS Global Consulting îți vine în ajutor. Echipa de consultanți ODAS este specializată în numeroase domenii, printre care și consultanță în afaceri, accesarea fondurilor europene, lobby arhitectură, IT și altele.

Serviciile de calitate, experiența și seriozitatea de care am dat dovadă în tot acest timp, ne-au ajutat să devenim firma nr. 1 de consultanță în dezvoltarea afacerilor din România. Ne respectăm clienții, de aceea ne străduim să livrăm serviciile promise, mereu la timp. Pentru ca afacerea ta să se dezvolte și să prospere, ODAS Global Consulting aduce constant noi idei moderne și solutii inovative.

Asigură-ți viitorul afacerii tale și alege să lucrezi cu cea mai bună firma de consultanta in afceri din România. Noi îți putem aduce succesul mult dorit pentru afacerea ta.

Dacă vrei să îți înființezi o afacere, ODAS Global Consulting va fi suportul de care ai nevoie. Noi îți vom face un amănunțit studiu al pieței pentru a identifica toate oportunitățile de investiție. Acesta este un pas cheie în înființarea unei afaceri profitabile. Noi vom fi alături de tine pe durata întregului proces, ca un partener de încredere care îți vrea binele afacerii.

Pentru a-ți dezvolta afacerea deja existentă, ODAS îți va crea un plan de afaceri personalizat, în funcție de nevoile afacerii tale și de obiectivele stabilite de tine. Acest plan te va ajuta să îți concentrezi eforturile pe sectoarele de afacere profitabile, dar și să fii pregătit pentru orice situație de criza pe care ai putea-o întâmpina pe viitor. De asemenea, ODAS Global Consulting îți va pune la dispoziție un plan al bugetului. Acesta are ca scop minimalizarea costurilor irelevaante și investirea banilor în sectoarele profitabile de activitate. Cu ajutorul acestui plan de afaceri puteți vedea potențialul real al afacerii dumneavoastră.

Noul sediu ODAS din Malta, Gzira, ne aduce mai aproape de antreprenorii de aici care au nevoie de servicii de calitate de consultanță în afaceri. Pune-ți afacerea pe primul loc și alege să colaborezi cu ODAS Global Consulting, o firmă cu adevărat profesionistă de consultanță. Noi îți putem pune afacerea pe drumul spre succes. Ne poți găsi la noul sediu, în Savoy Gardens, Rue D'Argens, Gzira – GZR 1362 Gzira, GZR 1362, Malta sau online, accesând http://www.odasglobalconsulting.net

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting