Consultanta fonduri europene in Gzira


 

Gzira, un centru comercial, dar și o destinație turistică, este acum orașul-gazdă pentru noul sediu ODAS Global Consulting. Acesta se află în cadrul complexului Savoy Gardens, într-o clădire modernă și luminoasă. Viziunea ODAS este de a veni în ajutorul fiecărui antreprenor care are nevoie de consultanta fonduri europene sau în afaceri.

Experiența este cartea de vizita a unei firme de consultanță. În aproape 20 de ani experiență, ODAS Global Consulting a scris sute de proiecte de succes și a împlinit visele a peste 500 de clienți. Echipa companiei este formată din consultanți specializați în consultanță în afaceri, fonduri europene, lobby, arhitectură, IT și multe altele.

Fondurile europene pot fi foarte valoroase pentru orice afacere, mai ales dacă aceasta se află la început de drum, însă accesarea acestora poate fi un proces destul de lung. ODAS Global Consulting dorește să vină în ajutorul tuturor antreprenorilor care doresc să acceseze  aceste fonduri europene nerambursabile.

O idee nu este îdeajuns pentru a pune pe picioare o întreagă afacere. Accesarea fondurilor europene constă într-un proces destul de complex care necesită cunoștințe avansate în fondurile europene. Acestea implică multă muncă, însă atunci când ai alături de tine o echipă de profesioniști în consultanță, succesul vine garantat.

ODAS Global Consulting îți oferă sprijin real și garanția acordării fondurilor de care ai nevoie pentru a-ți pune pe picioare afacerea mult visată, sau pentru a-ți dezvolta afacerea deja existentă. Compania noastră te poate ajuta cu întregul proces, fiind cea mai bună firmă de consultanță când vine vorba despre accesarea acestor fondurilor.

Accesareafondurilor europene poate fi un adevărat angajament. O decizie greșită te poate costa mult. O firmă precum ODAS Global Consulting poate să îți ofere sfaturi și idei de calitate. Aceștia vor analiza valoarea pieței și îți vor putea face un plan de afaceri complex, fondat pe realitate. Planul de afaceri realizat de ODAS este personalizat, în funcție de nevoile și domeniul de activitate al fiecărei afaceri.

O firmă de consultanță profesionistă precum ODAS, îți va realiza un plan al bugetului pe termen scurt, mediu și lung, pentru a putea beneficia de o privire de ansamblu asupra afacerii tale. Astfel vei putea observa cu ușurință în ce domenii ar trebui să investești, de câți bani vei avea nevoie și ce profit va avea afacerea ta.

Dacă te afli la început de drum sau ai o afacere mică pe care dorești să o dezvolți, cu siguranță nu dorești să îți asumi niciun risc. Cu ODAS Global Consulting primești garanția de care ai nevoie. Serviciile de calitate de consultanță foduri europene oferite de noi îți pot transpune în realitate afacerea mult dorită.

ODAS Global Consultng este renumită pentru numărul mare de proiecte de succes scrise. Munca de calitate prestată de aceștia i-a plasat în topul firmelor de consultanta fonduri europene. Alege tot ce este mai bun pentru afacerea ta și profită de șansa de a lucra cu ODAS. Pentru o discuție mai detaliată despre serviciile oferite, te asteptăm la sediul nostru din Gzira, Malta, în cadrul complexului Savoy Gardens, Rue D'Argens, GZR-1362.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting