Consultanta fonduri europene in Malta


 

Sediul principal ODAS Global Consulting se află în România. Compania noastră este în continuă creștere, având în prezent sedii peste tot în lume. Cel mai recent este într-o clădire foarte modernă din cadrul complexului Savoy Gardens, în Gzira, Malta, tocmai pentru a veni în sprijinul tinerilor antreprenori care doresc consultanță fonduri europene și, în general, în afaceri.

Malta se află în topul țărilor cu cea mai densă populație din lume, Gzira fiind un oraș central cunoscut pentru numărul mare de antreprenori. Dacă ești un tânăr antreprenor, cu siguranță ai luat în considerare deja accesarea de fonduri europene.

Fondurile europene îți pot oferi șansa de a-țí dezvolta afacerea deja existentă sau de a-ți înființa o afacere mult dorită, însă acest lucru îți poate da o adevărată bătaie de cap dacă nu ai cunoștințe avansate despre fondurile europene. Aici este momentul în care intervenim noi, te ajutăm să îți pui ideile în practică și să îți vezi visul devenind realitate.

ODAS Global Consulting te poate ajuta cu întregul proces și îți poate garanta acordarea fondurilor necesare pentru afacerea ta. Noi vă putem oferi sprijin real și siguranța acordării fondurilor, fiind cea mai bună firmă de consultanță când vine vorba despre accesarea fondurilor europene. Compania noastră vă poate oferi consultanță în nenumărate domenii. Avem experiență de aproape 20 de ani, lucru care a atras după sine multi clienți mulțumiți și mute feedback-uri pozitive.

Hotărârea de a face o investiție este ceva foarte calculat și bine gândit. Nimeni nu își permite să își asume riscuri, cu atât mai puțin atunci când te afli la început de drum. Toți antreprenorii își doresc să exceleze în domeniul lor de activitate. Acest lucru este posibil doar cu sprijinul unei firme profesioniste de consultanță. Alături de ODAS Global Consulting, mergi la sigur.

Înființarea unei afaceri este un întreg proces. O singură decizie proastă te poate costa scump. De aceea ODAS vine în ajutorul tinerilor antreprenori. De-a lungul anilor, ODAS a adunat peste 500 de clienți mulțumiți de serviciile de calitate oferite. Din 2003 și până în prezent, compania s-a remarcat prin transparență și profesionalism, construindu-și astfel o bună reputație.

Pentru a accesa fondurile europene, nu este îndeajuns doar o idee bună, ci este nevoie de un întreg portofoliu. Accesarea acestor fonduri implică un proces complex, un proces care ar fi mult mai ușor de străbătut cu ajutorul unor experți în domeniu. Asigurați-vă succesul lucrănd cu o companie de top în consultanță fonduri europene.

Gzira este locul perfect pentru a-ți începe o nouă afacere, este orașul în continuă dezvoltare, orașul antreprenorilor. Visul tău merită un succes garantat, așa că nu te limita la alegeri inferioare. Dacă încă nu ești convins că ODAS Global Consulting este alegerea perfectă pentru viitorul afacerii tale, te invităm să accesezi site-ul web iar pentru mai multe detalii legate de consultantă fonduri europene, dar și consultanță în afaceri, te așteptăm la noul sediu din Gzira, în cadrul complexului Savoy Gardens, respectiv Rue D’Argens, GZR-1362.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting