Cum alegi firma perfectă de consultanță în afaceri din Gzira


 

Există multe modalități prin care o firmă de consultanță în afaceri se poate face cunoscută, însă cel mai eficient și corect mod de a ajunge în top este oferirea de servicii de calitate. Profesionalismul unei firme de consultanță constă în tratarea clientului cu respect, transparență, respectarea termenelor limită, justificarea bugetului și, nu în ultimul rând, calitatea serviciilor oferite.

 

Clientul este pe primul loc

„Există un singur șef. Clientul. Iar acesta poate concedia pe oricine din companie, începând cu patronul, prin simpla alegere de a-și cheltui banii în altă parte” – Sam Walton

Orice companie care se respectă, va ști că întotdeauna clientul este pe primul loc. De aceea la ODAS Global Consulting prima etapă, de asemenea și cea mai importantă, este întâlnirea cu clientul. La această întâlnire se va stabili inițial onorariul, cu transparență și claritate. Însă această întâlnire presupune mai mult decât atât. Consultantul va încerca să înțeleagă toate aspectele legate de afacerea dumneavoastră, obiectivele, problemele și nevoile firmei. Abia după ce a înțeles pe deplin toate acestea, o firmă de consultanță în afaceri poate întocmi un plan de afaceri, special creat pentru dumneavoastră.

 

"Punctualitatea este sufletul afacerii." - Thomas Chandler Haliburton

Pentru a fi o firmă de consultanță profesionistă, trebuie să le poți oferi clienților siguranță. ODAS Global Consulting face asta încă din 2003. Siguranța serviciilor de calitate oferite a atras după sine sute de clienți mulțumiți și afaceri de succes peste tot în lume. În cei aproape 20 de ani de experiență, compania s-a extins în America, Asia și Europa. În Malta, sediul ODAS se află în Gzira, orașul în continuă dezvoltare.

Nu am fi ajuns unde suntem astazi daca nu ne luam munca în serios. Timpul este o investiție prețioasă, așadar din respect pentru pentru munca depusă și pentru clienții noștrii, am fost mereu punctuali cu serviciile prestate.

Calitatea superioara a serviciilor oferite nu se va schimba niciodată la ODAS. Compania noastă se remarcă prin experiența vastă în multiple domenii de activitate. Puteți apela cu încredere la noi pentru orice problemă aveți. Vă garantăm soluții și strategii eficiente pentru orice obstacole întâmpinați. Consultanții noștri sunt specializați pe consultanța în investiții, afaceri, arhitectură, lobby, IT, accesarea de fonduri europene, etc.

 

ODAS Global Consulting, acum și în Malta

Suntem pasionați de munca ta, ne dorim să te vedem reușind. Așadar, daca pandemia te împiedică să călătorești, am hotărât să venim noi la tine. Noul sediu ODAS din Gzira ne aduce mai aproape de toți cei care au nevoie de consultanță în afaceri. Acesta se află în cadrul complexului Savoy Gardens, pe Rue D'Argens.

Când vine vorba de profesionalism, ODAS Gloal Consulting este opțiunea perfectă pentru afacerea ta. Noi am ajuns ajuns firma de consultanță nr. 1 în dezvoltarea afacerilor, din România datorită experienței și a muncii depuse. Alături de noi vei beneficia mereu de servicii de calitate, idei ingenioase, punctualitate și respect. Te așteptăm să te convingi de asta la noul nostru sediu din Gzira, în complexul Savoy Gardens, Rue D'Argens, GZR-1362.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting