ODAS Global Consulting – soluții moderne pentru probleme actuale

Orașul Gzira evoluează și se modernizează într-um ritm alert. Noi încercăm, nu doar să ținem pasul cu ea, ci să fim întotdeauna cu un pas înainte când vine vorba de consultanta in afaceri. Alături de ODAS Global Consulting afacerea ta nu va îmbătrâni și nu se va demoda niciodată. Noi propunem constant soluții moderne și de calitate, așa cum v-am obișnuit și până acum.

 

Oportunități avantajoase

Gzira este orașul perfect pentru înființarea și dezvoltarea unui business, dacă te aflii în Malta. Orașul ales pentru noul sediu ODAS se află într-o continuă dezvoltare, în special în domeniul imobiliar.Gzira a experimentat o creștere uriașă a pieței imobiliare în ultimii ani. Sediul ODAS se află într-o clădire modernă și luminoasă din cadrul complexului Savoy Gardens.

Fie că vă gândiți să investiți în afacerea voastră, la accesare de fonduri europene sau la consultanță în afaceri, ODAS Global Consulting este alegerea perfectă. Cu aproape 2 decenii de experiență, compania noastră vă poate oferi consultanța de care afacerea dumneavoastră are nevoie pentru a deveni una profitabilă.

O firma de consultanta in afaceri, formată dintr-o echipă de consultanți profesioniști, precum e ODAS, va fi mereu pregătită să analizeze în detaliu piața și să îți întocmească un plan de afaceri personalizat pentru nevoile tale. Stabilirea unui plan de afaceri concret este un aspect cheie în buna funcționare a oricărui business. Astfel vei știi exact de ce buget vei avea nevoie, în ce domenii ar trebui să investești și din care să reduci cheltuielile. Un plan de afaceri te poate ajuta să-ți dezvolți afacerea, să eviți sau, în unele cazuri, să depășești situațiile de criză.

 

O firmă de top, peste tot în lume

O bună firmă de consultanță în afaceri poate fi costisitoare, însă necesară. De aceea trebuie să alegi ce e mai bun pentru afacerea ta. ODAS Global Consulting a dat dovadă de profesionalism, încă din anul 2003. Ne remarcăm prin transparență și claritate, astfel încât alături de noi nu vor exista taxe ascunse. Așa am reușit să devenim o firmă globală de consultanta in afaceri cu sedii  peste tot în SUA, Europa și Asia.

Rezultatele serviciilor oferite de noi se vor observa în succesul afacerii dumneavoastră pe termen lung. Piața imobiliară, în Malta, a scăzut în contextul pandemiei de covid, însă alături de o firmă de consultanță profesionistă, precum ODAS, profitul dumneavoastră nu va modifica. Noi venim constant cu idei și soluții moderne și de calitate, pentru ca afacerea ta să prospere. Cu peste 500 de clienți fericiți, compania noastră a ajuns firma de consultanță nr. 1 în dezvoltarea afacerilor, din România.

Noi înțelegem câtă muncă se află în spatele fiecărei afaceri. De aceea, ODAS Global Consulting își dorește să fie alături de antreprenorii de pretutindeni care doresc servicii de consultanta in afaceri. În contextul actual, cu toții ne lovim de aceleași provocări. Însă împreună vom putea aduce afacerea ta din nou pe val. Alegeți ODAS pentru a fi cu un pas înaintea tuturor!

Pentru mai multe detalii vă așteptăm la noul nostru sediu din Gzira, în cadrul complexului Savoy Gardens, Rue D'Argens, GZR-1362, sau pe site-ul web, la http://www.odasglobalconsulting.net

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting