Cele mai avantajoase servicii de consultanta in afaceri din Strasbourg


 

Orice afacere poate deveni vizibilă, profitabilă și de succes cu ajutorul necesar și alături de partenerii potriviți. ODAS Global Consulting poate fi partenerul ideal pentru afacerea ta, care te va ajuta să ajungi printre liderii de piață din domeniul tău de activitate. Pentru servicii complete și profesionale de consultanță înafaceri, vă invităm să ne vizitați în Strasbourg, la adresa Tour Sébastopol, 3 Quai Kléber, 67000 Strasbourg, France.

 

Despre noi

ODAS Global Consulting are aproape două decenii de experiență în domeniul consultanței, în special în sectoare precum afacerile, investiții la nivel global, accesarea fondurilor europene, arhitectură, lobby și securitate cibernetică. Experiența și profesionalismul de care am dat dovadă mereu, ne-au ajutat să devenim firma de consultanță numărul 1 din România în dezvoltarea afacerilor.

Odas a evoluat dinamic încă din 2003 de când a fost înființată. De-a lungul anilor am acumulat multe informații și am depășit nenumărate obstacole. Acest lucru se poate observa în sfaturile și soluțiile, eficiente, documentate, dar și moderne pe care le oferim. Misiunea noastră este să îți punem afacerea pe drumul spre succes.

Ne remarcăm prin transparență și respect – ne respectăm clienții, termenele limită, și vă oferim acces gratuit la rapoartele semestriale și anuale ale fondurilor de investiții în care sunt prezentate informații detaliate privind structura portofoliului. Aceste caracteristici ne clasifică drept o firmă profesionistă de consultanță. În cei 20 de ani de experiență, am satisfăcut peste 500 de clienți cu serviciile de calitate oferite.

 

Servicii profesioniste de consultanță în afaceri

Serviciile de consultanță pe care le oferim vă vor pune la dispoziție uneltele de care aveți nevoie pentru a vă dezvolta afacerea într-un mod optim și sustenabil, până la atingerea profitului maxim posibil. Serviciile oferite de ODAS sunt de o calitate superioară, fapt ce îți poate garanta depășirea oricărui obstacol aflat în cale și amplificarea profitului.

Consultanța în management oferită de ODAS este o metodă extrem de eficientă cu privire la optimizarea performanțelor organizaționale. Aceasta te va ajuta să îți creezi propria identitate în strategia de dezvoltare, să-ți definești direcția de dezvoltare în funcție de mediul de afaceri și să faci față provocărilor specifice segmentului tău de activitate.

Training-ul angajaților este un alt aspect important de care se ocupă consultanții ODAS. Pentru ca afacerea ta să funcționeze optim, trebuie ca angajații tăi să fie la curent cu mediul de afaceri al segmentului în care compania ta activează. Toate serviciile oferite de ODAS pornesc de la nevoile și dorințele tale individuale, deoarece scopul nostru este de a îți satisface cerințele și de a te ajuta să ajungi în topul firmelor din sectorul tău de activitate.

 

Strasbourg – orașul cu un potențial ridicat pentru afacerea ta

Strasbourg, denumit și inima Europei Unite, este sediul Parlamentului European, precum și a altor instituții ale Uniunii Europene. Biroul ODAS se află în cadrul complexului Place des Halles din inima celui mai important cartier de afaceri al orașului. Ne puteți găsi la adresa Tour Sébastopol, 3 Quai Kléber, 67000 Strasbourg, France.

Sunt nenumărate aspecte cu care o firmă de consultanță în afaceri te poate ajuta. ODAS Global Consulting te va ajuta să-ți dezvolți afacerea și să o pui pe drumul spre succes. Vino la biroul ODAS din Strasbourg pentru servicii de calitate superioară.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting