Consultanta fonduri europene in Malta – locul ideal pentru afacerea ta

ODAS Global Consulting este firma profesionistă de consultanță în afaceri. Fie că ai o idee pe care dorești să o pui în aplicare, sau o afacere pe care vrei să o dezvolți, consultanța privind accesarea fondurilor europene oferită de ODAS te va ajuta să îți transpui visele în realitate.

 

ODAS Global Consulting în Malta

Cu aproape două decenii de experiență, ODAS Global Consulting vă poate oferi idei moderne și soluții inovative pentru accesarea fondurilor europene nerambursabile. Consultanții noștri sunt specializați într-o gamă largă de domenii, precum consultanța în afaceri și management, accesarea fondurilor europene, investiții realizate la nivel global, lobby, arhitectură, securitate cibernetică și altele. Noi am devenit firma de consultanță numărul 1 în dezvoltarea afacerilor, datorită faptului că am oferit constant servicii de consultanță complete și de calitate superioară.

Odată cu trecerea anilor, ODAS Global Consulting a evoluat într-un mod activ, având în prezent sedii în diverse locații de pe glob, cum ar fi Washington, New York, Beijing, Strasbourg, Londra, Brussels, Malta și multiple orașe din România.

În Malta, sediul ODAS se află într-o frumoasă clădire din faimoasa Gzira. Acest oraș are un ridicat potențial economic, dat fiind faptul că este atât o destinație turistică, cât și un important centru financiar. Gzira poate fi locul ideal pentru a-ți începe, sau pentru a-ți dezvolta afacerea.

 

Servicii de consultanță fonduri europene

Accesarea fondurilor europene implică un proces complex. ODAS Global Consulting te poate ajuta să treci prin acest proces și să îți transformi afacerea într-una de succes. Noi îți putem garanta cele mai mari șanse de obținere a fondurilor nerambursabile de care ai nevoie și te vom ajuta să le folosești în cel mai inteligent și avantajos mod pentru afacerea ta.

Consultanța privind accesarea fondurilor europene îți oferă o serie largă de oportunități de dezvoltare. Este un domeniu complex care vă poate aduce nenumărate beneficii, de aceea este indicat să profitați de îndrumarea profesionistă a unei firme de consultanță. ODAS Global Consulting poate fi partenerul tău de încredere, care te va ajuta și susține pe parcursul întregului proces de investiție.

Pentru ca cererea de finanțare să fie aprobată, trebuie ca tu și proiectul pe care îl prezinți să fiți eligibili. ODAS Global Consulting vă poate ajuta în această privință. Datorită experienței vaste, ODAS vă poate identifica programul ideal pentru tine, astfel încât să fii 100% eligibil. Consultanța privind accesarea fondurilor europene oferită de ODAS vă oferă suport real și îndrumare pe parcursul procesului de investiție.

Consultanții ODAS se vor ocupa de completarea cererii de acord pentru finanțare, întocmirea planului de investiții, completarea declarațiilor și formularelor anexe și, desigur, întocmirea dosarului pentru acordarea ajutorului financiar conform cerințelor Uniunii Europene. Mai apoi, consultanții noștri vor elabora formularele și documentele cerute de Acordul pentru Finanțare în perioada de implementare.

Alături de ODAS Global Consulting și serviciile de consultanță fonduri europene oferite de aceștia, va fi mai ușor ca niciodată să accesezi fondurile europene nerambursabile de care afacerea ta are nevoie. Pentru servicii de consultanță de calitate superioară, vizitați sediul ODAS din Malta, la adresa Savoy Gardens, Rue D'Argens, Gzira – GZR 1362 Gzira, GZR 1362, Malta.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting