Consultanta fonduri europene intr-o locatie de vis

 

Viziunea ODAS Global Consulting este de a veni în ajutorul fiecărui antreprenor, tânăr sau experimentat, care are nevoie de consultanță fonduri europene. Am ales Gzira pentru noul sediu ODAS pentru că este locația perfectă pentru a-ți începe un business sau pentru a-ți dezvolta afacerea.

Gzira este o destinație turistică, însă datorită faptului că acesta s-a dezvoltat intens în ultimii ani, el a devenit și un important centru comercial al Maltei. Noul sediu ODAS Global Consulting se află într-o clădire modernă și luminoasă într-o locație excelentă din Gzira. Ne puteți găsi în interiorul complexului Savoy Gardens, Rue D'Argens, Gzira – GZR 1362 Gzira, GZR 1362, Malta.

ODAS Global Consulting a ajuns în poziția incontestabilă de lider de vârf în consultanța accesării fondurilor europene. În aproape 20 de ani experiență, ODAS a scris sute de proiecte de succes și a împlinit visele a peste 500 de clienți. Echipa companiei este formată din consultanți experți în consultanță fonduri europene, dar și în afaceri, investiții, lobby, arhitectură, IT și multe altele.

Fondurile europene pot fi foarte valoroase pentru orice afacere, mai ales dacă aceasta se află la început de drum. Noi vă oferim mijloacele necesare pentru a vă face afacerea mai profitabilă. Serviciile complete oferite de ODAS sun ușor de gestionat și coordonat.

Accesarea acestora poate fi un proces lung și complex, însă cu ajutorul unei firme de consultanță fonduri europene competentă vei reuși să accesezi și să implementezi fondurile nerambursabile cu succes. ODAS Global Consulting va fi partenerul tău de încredere pe parcursul întregului proces. Noi vă vom ajuta să vă dezvoltați și să creșteți performanța companiei dumneavoastră.

O idee nu este îdeajuns pentru a pune pe picioare o întreagă afacere, însă atunci când ai alături de tine o echipă de profesioniști în consultanță, succesul vine garantat.

ODAS Global Consulting îți oferă sprijin real și garanția acordării fondurilor europene de care ai nevoie pentru a-ți pune afacerea mult visată pe picioare. ODAS te va sprijini în reducerea costurilor, gestionarea riscurilor, atragerea de angajați calificați și competenți și vă va aduce o nouă perspectivă asupra afacerii dumneavoastră, una adaptată tendințelor economice actuale.

Accesarea fondurilor europene poate fi un adevărat angajament. De aceea este inteligent să ai o firmă de consultanță profesionistă lângă tine. O firmă precum ODAS Global Consulting poate să îți ofere sfaturi ingenioase și idei eficiente. În primul rând, vom analiza valoarea pieței și îți vom face un plan de afaceri complex, fondat pe realitatea mediului de afaceri actual. Planul de afaceri realizat de ODAS este personalizat, în funcție de nevoile și domeniul de activitate al afacerii tale.

Planificarea bugetului realizată de consultanții ODAS va fi pe termen scurt, mediu și lung, pentru a putea beneficia de o privire clară asupra afacerii tale. Astfel vei putea observa cu ușurință de câți bani vei avea nevoie, cum să îi obții și ce profit va avea afacerea ta.

ODAS Global Consulting îți oferă siguranța de care ai nevoie. Serviciile de calitate de consultanță fonduri europene oferite de noi îți pot transpune în realitate afacerea mult dorită. Profită de șansa de a lucra cu experții în domeniu!


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting