Consultanta in afaceri in capitala Belgiei

ODAS Global Consulting este lider de vârf când vine vorba despre dezvoltarea optimă și sustenabilă a afacerilor. Pentru ca acest lucru să fie posibil, noi oferim servicii de consultanță complete și de calitate superioară. Pentru a putea veni în ajutorul tuturor antreprenorilor care sunt în căutare de servicii avantajoase de consultanță în afaceri, am deschis un sediu în cea mai populată și bogată regiune a Belgiei, respectiv Brussels. Ne puteți găsi pe Rue Belliard 40, 1040 Brussels, Belgium.

 

O locație favorabilă pentru noul sediu ODAS

Brussels, capitala Belgiei, este un important oraș al Uniunii Europene, fiind unul dintre cele mai importante centre ale Uniunii Europene. Brussels este sediul guvernului, al parlamentului federal și a mai multor entități federale. De asemenea, Brussels este sediul oficial al Organizației Tratatului Atlanticului de Nord, a Uniunii Europene Occidentale și a organizației EUROCONTROL.

Biroul ODAS Global Consulting din Brussels se află într-o frumoasă clădire de sticlă din Cartierul Leopold. Acest cartier este supranumit și Cartierul European, deoarece zona a ajuns să fie încărcată cu instituțiile Uniunii Europene și de organizațiile care se ocupă de aceasta, spre exemplu Parlamentul European, Comitetul European al Regiunilor și multiple ambasade.

Noul sediu ODAS din prestigiosul cartier este ușor accesibil tuturor. În apropiere veți găsi stația de autobus Belliard, stația de metrou Trone și chiar și o stație de închiriat biciclete. Vă așteptăm, la adresa Rue Belliard 40, 1040 Brussels, Belgium.

 

Servicii avantajoase oferite de ODAS Global Consulting

ODAS Global Consulting este o firmă de consultanță cu o experiență de aproape 20 de ani. Încă de la început, ne-am tratat clienții cu respect, transparență și profesionalism, fapt ce ne-a consacrat și ne-a ajutat să devenim alegerea a peste 500 de clienți.

Consultanța în afaceri este un domeniu complex care poate avea un impact semnificativ asupra afacerii tale. De aceea este indicat să apelezi la o firmă de consultanță profesionistă pentru a te ghida și a-ți oferi suportul necesar. ODAS Global Consulting este firma de consultanță numărul 1 din România în dezvoltarea afacerilor, fapt ce ne face partenerul ideal pentru afacerea ta.

Datorită experienței vaste pe care am acumulat-o de-a lungul anilor, noi vă putem garanta atingerea potențialului maxim al afacerii tale. Serviciile noastre de consultanță în afaceri oferă o acoperire totală, începând de la studiul de piață și până la training-ul angajaților. Noi îți vom pune la dispoziție inclusiv o strategie de marketing, o planificare a bugetului și un plan de afaceri, toate personalizate în funcție de nevoile, dorințele și cerințele tale.

Planul de afaceri realizat de consultanții ODAS îți va asigura o dezvoltare optima și sustenabilă și te va ajuta să îți aduci afacerea cât mai aproape de obținerea profitului maxim. Acesta te va ajuta să optimizezi performanțele organizaționale, să îți definești direcția de dezvoltare în funcție de mediul de afaceri și, cel mai important, te va ajuta să faci față provocărilor specific segmentului tău de piață în care activezi.

ODAS Global Consulting vă oferă servicii de consultanță în afaceri profesionale și de calitate. Pentru ca afacerea ta să beneficieze de tot ce este mai bun, vă invităm să ne vizitați la noul sediu ODAS din Brussels, Belgia.

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting