Consultanta in investiții in Strasbourg

 

Dacă ai ți-ai pus problema realizării unei investiții, cu siguranță știi că implică asumarea unui risc, a unei marje de eroare. Alături de o firmă de consultanță profesionistă, însă, nu mai ești nevoit să îți asumi acel risc. ODAS Global Consulting vă poate oferi suportul necesar pentru ca afacerea ta să se dezvolte și să devină profitabilă. Sediul ODAS din Strasbourg ne ajută să ajungem la mai mulți antreprenori în căutare de servicii de consultanță în investiții, atât din Franța, cât și din Germania și Elveția.

 

O locație inteligentă pentru realizarea unei investiții

Datorită poziționării geografice avantajoase a orașului, localizat la intersecția Franței cu Germania și Elveția, Strasbourg facilitează crearea unor legături internaționale puternice și atragerea afacerilor internaționale. Cartierul în care se află sediul ODAS, este cel mai important cartier de afaceri din Strasbourg, biroul aflându-se în cadrul complexului Place des Halles, la adresa Tour Sébastopol, 3 Quai Kléber, 67000 Strasbourg, France.

Strasbourg este supranumit și „inima Europei Unite” datorită faptului că găzduiește un număr mare de instituții ale Uniunii Europene. Câteva dintre aceste instituții sunt Parlamentului European, Consiliul Europei, Comisia și Curtea Europeană a Drepturilor Omului, Institutul Internațional pentru Drepturile Omului. Strasbourg, un oraș al politicii, al culturii și al artei, reprezintă simbolul valorilor democrate.

 

Firma profesionistă de consultanță în investiții

ODAS Global Consulting este o firmă profesionistă de consultanță, vizibilă atât în țară, cât și internațional. Avem o experiență de aproape 20 de ani și oferim servicii de consultanță în domenii precum afaceri, investiții realizate la nivel global, accesarea fondurilor europene, arhitectură, lobby și servicii tehnologice. Datorită experienței vaste pe care am acumulat-o de-a lungul anilor, noi vă putem asigura servicii complete și de calitate superioară. Vă vom oferi constant idei inovative, soluții moderne și opțiuni avantajoase, pentru ca afacerea ta să crească și să se dezvolte cu adevărat.

Principiile după care ne ghidăm sunt transparență, integritate, respect, onestitate, loialitate, profesionalism și competență. Aceste principii ne-au ajutat să ne diferențiem de competitori, să câștigăm încrederea și să satisfacem nevoile a peste 500 de clienți.

Studiile de piață efectuate de consultanții ODAS sunt realizate în profunzime, pentru a putea identifica toate oportunitățile profitabile de investiție. ODAS Global Consulting îți va analiza resursele financiare și vor construi un plan de finanțare astfel încât investiția ta să poată fi efectuată cu succes.

Planul de afaceri oferit de consultanții ODAS este personalizat în funcție de nevoile și dorințele tale. Acesta va reduce gradul de incertitudine cu privire la investiția pe care doriți să o realizați, va face luarea deciziilor mai ușoară și poate deveni chiar instrumentul prin care vă puteți conduce și controla procesul de investiție. Planul de afaceri realizat de ODAS este un instrument puternic în vederea analizării situației actuale a afacerii tale, care va sprijini luarea deciziilor investițiilor și, după caz, a finanțărilor.

ODAS Global Consulting vă va minimiza cheltuielile neesențiale astfel încât să puteți investi în sectoare de activitate cu adevărat profitabile. Misiunea noastră este să-ți propulsăm afacerea în topul firmelor din domeniul tău de activitate.

Pentru servicii de calitate superioară de consultanță în investiții, veniți la biroul ODAS Global Consulting din Strasbourg.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting