Servicii de consultanta fornduri europene in Strasbourg

 

Misiunea ODAS Global Consulting este de a veni în ajutorul antreprenorilor de pretutindeni, pentru a le oferi servicii profesioniste de consultanță fonduri europene, investiții la nivel global sau afaceri. Strasbourg, inima Europei Unite ne ajută să ne atingem această misiune, oferind servicii de consultanță privind accesarea fondurilor europene profesioniste și avantajoase.

 

Orașul ideal pentru o afacere profitabilă

Inima Europei Unite, Strasbourg, este un oraș fabulos care emană prospețime și energie. Este un oraș plin de istorie, cultură și artă, fiind combinația perfectă dintre trecut și prezent. Cu toate că nu este capitala Franței, Strasbourg este sediul Parlamentului European, a Consiliului Europei, a Comisiei și Curții Europene a Drepturilor Omului, a Comisiei Centrale a Navigației pe Rin, Fundația Europeană pentru Știință, Institutul Internațional pentru Drepturile Omului etc. Strasbourg-ul reprezintă simbolul valorilor democratice.

Poziționarea geografică a orașului, aflat în apropierea Germaniei și a Elveției, facilitează formarea legăturilor internaționale. Biroul ODAS, situat în inima celui mai însemnat cartier de afaceri din Strasbourg, se află în apropierea gării TGV. Pentru servicii de consultanță avantajoase, vă invităm să ne vizitați la adresa Tour Sébastopol, 3 Quai Kléber, 67000 Strasbourg, France.

 

Serviciile de consultanță fonduri europene oferite de ODAS Global Consulting

Cu aproape 20 de ani de experiență, ODAS Global Consulting a devenit lider de vârf în consultanța privind accesarea fondurilor europene, atât prin autorități naționale cât și prin autorități internaționale. De-a lungul acestor ani am scris sute de proiecte câștigătoare și am atras peste 350 de milioane de EURO clienților noștri, finanțare nerambursabilă. Rata noastră de succes este în medie de 98%. Indiferent de tipul de proiect pe care îl doriți, noi îți vom realiza dosarul și documentația necesară pentru accesarea ajutorului financiar necesar.

Consultanța privind accesarea fondurilor europene este un domeniu complex care vă poate oferi o largă serie de oportunități de dezvoltare și vă pot pune bazele unei afaceri profitabile. ODAS Global Consulting vă oferă suportul și îndrumarea de care aveți nevoie pentru a accesa cu succes ajutorul financiar și pentru ca afacerea ta să ia amploare.

Echipa de consultanți experți ODAS vor identifica programul ideal pentru tine, astfel încât tu să fii 100% eligibil. Cât despre proiect, pentru a ne asigura că va fi realizat impecabil, ne vom ocupa de completarea cererii de acord pentru finanțare, de întocmirea și dezvoltarea unui plan de investiții complex și eligibil, de completarea declarațiilor și formularelor anexe, având ca scop final, desigur, întocmirea dosarului pentru acordarea fondurilor europene de care ai nevoie, conform cerințelor Uniunii Europene. După acordarea fondurilor nerambursabile, ne asumăm responsabilitatea de a elabora formularele și documentele cerute de Acordul pentru Finanțare în perioada de implementare.

Accesarea fondurilor europene implică un proces complex și îndelungat. Alături de echipa ODAS, însă, nu mai trebuie să îți faci griji în privința asta. Noi ne vom ocupa de întregul proces, pentru ca tu să poți profita de fondurile necesare pentru afacerea ta.

Serviciile de consultanțăfonduri europene oferite de ODAS Global Consulting vă vor ajuta atât să accesați fondurile europene nerambursabile, cât și să puneți bazele unei afaceri înfloritoare. Vă așteptăm la Strasbourg pentru servicii de consultanță de calitate superioară.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting