Servicii de consultanta in afaceri in Strasbourg

 

ODAS Global Consulting, firma de consultanta in afaceri profesionistă, s-a extins chiar și în Franța. ODAS are un sediu în Strasbourg, unul dintre cele mai importante orașe europene, gazda a nenumărate instituții europene și internaționale. Pentru servicii de consultanță în afaceri cu adevărat avantajoase, vizitați-ne la Tour Sébastopol, 3 Quai Kléber, 67000 Strasbourg, France.

 

Strasbourg, un oraș influent pentru sediul ODAS

Strasbourg, cu toate că nu este capitala Franței, este un oraș și centru european foarte important. Acesta este sediul Parlamentului European precum și a altor instituții europene, precum Consiliul Europei, Comisia și Curtea Europeană a Drepturilor Omului, Comisia Centrală a Navigației pe Rin, Fundația Europeană pentru Știință, Institutul Internațional pentru Drepturile Omului etc. Strasbourg, supranumit și inima Europei Unite, este cu siguranță un oraș cu un potențial ridicat pentru afacerea ta.

Biroul ODAS din Strasbourg este situat în inima celui mai influent cartier de afaceri al orașului, și anume Place des Halles, într-o clădire emblematică. Gara TGV se află la doar câteva minute distanță. Pentru servicii de calitate superioară, vă invităm să ne vizitați la adresa Tour Sébastopol, 3 Quai Kléber, 67000 Strasbourg, France.

 

Servicii de consultanță în afaceri profesioniste oferite de experți

ODAS Global Consulting are o experiență în consultanță de aproape 20 de ani, în domenii precum afacerile, accesarea fondurilor europene, investiții la nivel global, arhitectură, lobby și servicii tehnologice. Experiența vastă pe care am acumulat-o de-a lungul anilor ne-a ajutat să devenim vizibili la nivel global și să devenim firma de consultanță numărul 1 în dezvoltarea afacerilor din România.

Ne-am remarcat în domeniul consultanței prin servicii de calitate superioară, punctualitate, respect față de clienți, transparență și profesionalism. ODAS Global Consulting este partenerul ideal pentru afacerea ta, datorită consultanților profesionaliști și competenți. Fie că ești în căutare de asistență temporară sau un partener pe o perioadă îndelungată, ODAS este alegerea perfectă pentru tine și afacerea ta.

Serviciile de consultanță pe care ODAS vi le pune la dispoziție, vă oferă o acoperire completă, de la studii de piață și până la suportul necesar depășirii celor mai dificile obstacole care vă apar în cale. O firmă de consultanță profesionistă poate avea un impact semnificativ asupra afacerii tale. Fie că ești un tânăr antreprenor, la început de drum, sau unul cu experiență, ODAS Global Consulting îți va oferi suportul necesar pentru ca afacerea ta să se dezvolte și să devină una cu adevărat profitabilă.

Consultanții ODAS îți vor stabili dorințele și viziunile cu privire la afacerea ta, pentru a putea construi un plan de afaceri bazat pe acestea. Planul de afaceri oferit de ODAS este structurat astfel încât să răspundă cerințelor tale, dar să fie și bazat pe mediul actual de afaceri.

Serviciile prestate de ODAS Global Consulting vă oferă uneltele necesare pentru a vă aduce afacerea la potențialul și profitul maxim de care este capabilă, și în același timp să vă ofere o dezvoltare optimă și sustenabilă de care să fiți mândru. Noi te putem ajuta să faci față oricărei situații.

Pentru servicii de consultanță în afaceri cu adevărat calitative și eficiente, vă invităm să ne vizitați în inima Europei Unite.

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting