Consultanță fonduri europene Brașov

Firma de top în consultanță fonduri europene, ODAS Global Consulting, și-a deschis cel mai recent sediu în inima României. Brașovul, noua casă a sediului ODAS, este atât o faimoasă destinație turistică, cunoscută în special pentru sporturile de iarnă, cât și un oraș cu o economie avansată, dinamică, care constituie o adevărată atracție pentru investitori. ODAS Global Consulting te va ajuta să accesezi fondurile europene de care ai nevoie pentru a-ți stabili bazele unei afaceri profitabile în acest oraș înfloritor.

Brașov este un oraș care se află într-o continuă dezvoltare. Economia sa crește necontenit, în special în domeniile care se bazează pe servicii, construcții și industria ușoară. Marea majoritate a fabricilor vechi din Brașov au fost înlocuite cu multinaționale. În ultimii ani au fost realizate investiții uriașe în diverse sectoare de activitate ale acestui oraș. Astfel acesta a devenit cel mai important oraș din regiunea de dezvoltare Centru. Aici ne puteți găsi pe Strada Mureșenilor nr. 28, Brașov 500030.

ODAS Global Consulting este firma profesionistă de consultanță cu aproape decenii de experiență. Fondată în 2003, compania noastră a evoluat dinamic, devenind vizibilă la nivel global. Consultanții noștri sunt specializați atât pe accesarea fondurilor europene, cât și pe consultanța privind afacerile, managementul, investițiile realizate la nivel global, arhitectură, lobby și servicii tehnologice.

Serviciile pe care le oferim sunt complexe, de calitate superioară. Ne remarcăm prin faptul că suntem o firmă de consultanță transparentă, onestă, loială, competentă și profesionistă. Datorită serviciilor de calitate pe care le oferim, a experienței vaste și a principiilor după care ne ghidăm am reușit să câștigăm încrederea a peste 500 de clienți. Noi respectăm nevoile clienților noștri, de aceea căutăm constant mijloace de a-ți oferi soluții cât mai sustenabile care să răspundă tuturor cerințelor tale.

Serviciile de consultanță fonduri europene pe care le oferim acoperă o gamă largă de domenii de activitate și oferă o serie amplă de oportunități de dezvoltare. Indiferent de sectorul de piață în care vrei ca afacerea ta să activeze, noi te putem ajuta să obții fondurile nerambursabile de care ai nevoie. Aceste fonduri pot face o adevărată diferență pentru afacerea ta și îți pot stabili o fundație puternică pentru aceasta, iar noi te vom ajuta să le obții. ODAS Global Consulting îți poate garanta accesarea cu succes a fondurilor, fie că sunt directe, gestionate de Comisia Europeană, și indirecte, administrate de autoritățile naționale și regionale.

Pentru a accesa fondurile europene nerambursabile, trebuie în primul rând să fii eligibil și să aplici prin intermediul unei autorități relevante. Accesarea acestor fonduri este un porces complex, motiv pentru care este indicat să ai o firmă de consultanță fonduri europene alături de tine, care să te ajute și să te îndrume.

ODAS Global Consulting îți va completa cererea de acord pentru finanțare, declarațiile și formularele anexe., îți va întocmi un plan de afaceri complex, profesionist și îți va întocmi dosarul pentru accesarea fondurilor europene nerambursabile, în conformitate cu cerințele Uniunii Europene.

Pentru servicii complexe, profesionale și avantajoase de consultanță fonduri europene, vă invităm să ne vizitați la noul sediu din Brașov, pe Strada Mureșenilor nr. 28, Brașov 500030.

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting