Consultanta fonduri europene Bucuresti

București este capitala României și sediul principal al companiei ODAS Global Consulting. Acesta se află într-o zonă perfectă pentru afaceri, în cadrul Business Center, Bulevardul Octavian Goga 2, București 030982. Bucureștiul este cel mai prosper oraș din România, cu o economie avansată și dinamică. Serviciile ODAS de consultanță fonduri europene vă vor ajuta să vă transpuneți visele în realitate.

 

ODAS Global Consulting

Firma de consultanță ODAS Global Consulting are o experiență de aproape două decenii. De-a lungul anilor am scris nenumărate proiecte câștigătoare și am atras clienților noștri peste 350 de milioane de euro, fonduri nerambursabile. Rata noastră de succes este, în medie, de 98%. Personalul companiei ODAS este compus din experți în domeniul consultanței în afaceri, management, accesarea fondurilor europene, investiții realizate la nivel global, arhitectură, lobby și securitate cibernetică.

Principiile după care ne ghidăm afacerea sunt transparență, deschidere, integritate, respect, onestitate, loialitate, profesionalism și competență. Acestea ne-au adus mult respect și ne-au ajutat să câștigăm încrederea a peste 500 de clienți și astfel să devenim firma de consultanță numărul 1 în dezvoltarea afacerilor.

ODAS Global Consulting își asumă rolul incontestabil de lider de vârf în consultanța cu privire la accesarea fondurilor europene, fie că sunt coordonate de Autoritățile Române de Management, de Comisia Europeană, sau chiar de agenții internaționale.

 

Servicii de consultanță fonduri europene

Fondurile europene nerambursabile sunt o resursă valoroasă pentru orice afacere, în special pentru afacerile mici și medii. O simplă idee de afaceri nu este suficientă pentru a accesa fondurile europene, însă cu ajutorul unei firme de consultanță fonduri europene precum ODAS Global Consulting, acest proces de va desfășura fără probleme.

Consultanții noștri profesioniști vă vor asista pe parcursul întregului proces, oferindu-vă suport constant și asigurându-se că toate formularele sunt completate corespunzător. Datorită serviciilor de calitate superioară pe care le oferim, noi îți putem garanta accesarea cu succes a fondurilor de care ai nevoie. Experiența consultanților noștri și calitatea serviciilor pe care le oferim ne-au propulsat printre primele grupuri de lucru pe domeniile companiei, de la Camere de Comerț, Cluburi de Business, Instituții Naționale, Europene și Internaționale.

Într-o primă instanță, ne asigurăm că atât tu, cât și proiectul tău sunteți eligibili pentru programul la care aplicați. Consultanța privind accesarea fondurilor europene vă oferă o largă serie de oportunități de dezvoltare, așadar trebuie realizată cu profesionalism și atenție sporită la detalii.

Consultanții ODAS vor completa pentru dumneavoastră cererea de acord pentru finanțare, declarațiile și formularele anexe pentru a se asigura că acestea sunt 100% eligibile. Noi îți vom întocmi un plan de investiții complex și detaliat. Acesta este un element important pentru dosarul dumneavoastră. ODAS Global Consulting își asumă responsabilitatea de a dezvolta un plan de investiții profesionist și complex pentru a-ți garanta accesarea fondurilor cu succes. Consultanții noștri îți vor întocmi dosarul pentru acordarea ajutorului financiar, în conformitate cu cerințele Uniunii Europene.

ODAS Global Consulting este firma profesionistă de consultanță fonduri europene care te va ajuta să îți pui afacerea pe picioare în cel mai scurt timp posibil. Vino la sediul din București și convinge-te de serviciile de calitate superioară pe care le oferim.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting