Consultanta in afaceri Brasov

Firma de consultanță numărul 1 în dezvoltarea afacerilor și-a deschis acum un nou sediu și în Brașov. Cererea mare de servicii se calitate superioară privind consultanța în afaceri ne-a trezit dorința de a fi alături de cât mai mulți antreprenori în căutare de sprijin și îndrumare cu putință.

 

Sediul ODAS din inima României

Brașovul, situat chiar în inima României este o destinație turistică de top a țării. „Orașul Coroanei”, Brașovul este așezat tocmai la poalele muntelui Tâmpa, la granița de nord a Carpaților Orientali. Orașul este faimos pentru sporturile de iarnă, atrăgând astfel mii de turiști din toată Europa în fiecare an.

Pe lângă faptul că este o faimoasă destinație turistică, Brașovul este cel mai important oraș din regiunea de dezvoltare Centru. Ramurile economei brașovene care se remarcă în acest sens sunt bazate pe servicii, construcții și industria ușoară. Este un oraș înfloritor, în special datorită faptului ca vechile fabrici ale Brașovului au fost înlocuite de multinaționale. Investiții semnificative au fost realizate în Brașov, inclusiv una realizată de Georg Schaeffler, cel mai bogat om din Germania, de peste 500 de milioane de euro.

Brașovul este un oraș atractiv atât pentru investitori, cât și pentru turiști. Economia orașului este în continuă creștere, PIB-ul pe locuitor din Brașov având una dintre cele mai mari valori din țară. În acest oraș prosper, ne puteți găsi la adresa Strada Mureșenilor nr. 28, Brașov 500030.

 

ODAS Global Consulting - firma de top in consultanta in afaceri

Cu aproape două decenii de experiență în domeniul consultanței, ODAS Global Consulting a ajuns firma numărul 1 în dezvoltarea afacerilor. Suntem o companie formată din 20 de colegi dornici să te ajute să-ți dezvolți afacerea și să o pui pe drumul spre succes. Noi ne-am specializat pe domenii vaste, cum ar fi consultanța în afaceri, management, investiții realizate la nivel global, accesarea fondurilor europene, lobby, arhitectură și servicii tehnologice.

De-a lungul anilor ne-am dezvoltat dinamic, având în prezent sedii peste tot în lume, în Statele Unite ale Americii, Europa și Asia. Noi ne ghidăm după principii stricte și oferim servicii de calitate superioară. Suntem o firmă competentă, profesionistă, transparentă, integră și loială. Ne respectăm în totalitate clienții, motiv pentru care nevoile tale sunt puse întotdeauna pe primul loc. Valorile și principiile după care ne ghidăm ne-au ajutat să câștigăm încrederea a sute de clienți și totodată să le satisfacem nevoile și dorințele.

Fie că îți dorești o colaborare pe termen lung, sau o îndrumare temporară, ODAS Global Consulting este partenerul ideal de afaceri care te va ajuta să îți pui afacerea pe drumul spre succes. Serviciile, planurile și strategiile realizate de noi îți vor oferi mijloacele necesare pentru a-ți dezvolta afacerea într-un mod durabil și eficient. Noi te vom ajuta să îți aduci afacerea cât mai aproape de profitul maxim posibil, astfel încât tu să îți îndeplinești toate visele.

Alături de ODAS Global Consulting afacerea ta va deveni mai vizibilă, profitabilă și de succes. Nu rata oportunitatea de a lucra cu noi în Brașov, un oraș cu un potențial uriaș.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting