Servicii avantajoase de consultanta fonduri europene Brasov

ODAS Global Consulting este firma profesionistă de consultanță care ocupă locul incontestabil de lider de vârf în accesarea fondurilor europene. Compania se dezvoltă dinamic, având sedii peste tot în lume. Cel mai recent sediu ODAS Global Consulting se află la Brașov, o destinație turistică de top a României și un oraș în continuă ascensiune. Pentru servicii de calitate superioară de consultanță fonduri europene, vă invităm să ne vizitați pe Strada Mureșenilor nr. 28, Brașov 500030.

Brașovul, localizat chiar în inima României, a devenit în ultimii ani cel mai important oraș din regiunea de dezvoltare Centru. Economia orașului este în continuă expansiune în special în sectorul industrial, alimentar, servicii, construcții și industria ușoară. Vechile fabrici au fost înlocuite cu multinaționale. Brașovul este un oraș atractiv atât pentru investitori, cât și pentru turiști.

Sediul ODAS din Brașov se află în apropiere de Piața Sfatului, cel mai cunoscut și vizitat loc din Brașov, a Parcului Nicolae Titulescu și a Primăriei. Adresa celui mai nou sediu ODAS Global Consulting este Strada Mureșenilor nr. 28, Brașov 500030.

Consultanța privind accesarea fondurilor europene îi oferă afacerii tale nenumărate oportunități de dezvoltare. Cu toate că accesarea acestor fonduri poate fi un proces dificil și complex, ODAS Global Consulting vă poate oferi garanția acordării fondurilor de care ai nevoie. Datorită vastei experiențe de aproape două decenii, noi îți putem oferi succes garantat, îndrumare și suport constant.

Experiența noastră privind accesarea fondurilor europene a început încă din 2003, iar de atunci am scris nenumărate proiecte câștigătoare și am atras clienților noștri peste 350 de milioane de euro fonduri nerambursabile. Rata noastră medie de succes este de 98%, de aceea am fost alegerea a peste 500 de clienți. Suntem lider de vârf când vine vorba de consultanță fonduri europene, începând cu cele coordonate de Autoritățile Române de Management, și până la cele coordonate de Comisia Europeană sau chiar de agenții internaționale.

Echipa de consultanți profesioniști ODAS vor face accesarea fondurilor europene nerambursabile mai ușoară ca niciodată. Experiența vastă și calitatea superioară a serviciilor oferite ne-a ajutat să ajungem printre primele grupuri de lucru de la Camere de Comerț, Cluburi de Business, Instituții Naționale, Europene și Internaționale. Noi îți identificăm cea mai avantajoasă și cea mai potrivită linie de finanțare pentru proiectul tău, deoarece suntem determinați să te ajutăm în dezvoltarea companiei. Compania ODAS este formată dintr-o echipă de consultanți experți în accesarea fondurilor europene, arhitecți, structuriști, instalatori etc.

Consultanții noștri își asumă rolul de a se asigura că sunteți eligibili pentru programul la care aplicați, de completarea cererii de acord pentru finanțare, a declarațiilor și a formularelor anexe, de realizarea unui plan de investiție complex și de întocmirea dosarului pentru acordarea fondurilor europene nerambursabile, în conformitate cu cerințele Uniunii Europene. Suportul nostru ne se oprește aici, ci te ajutăm și în perioada de implementare a proiectului. Consultanții ODAS îți vor elabora formularele și documente necesare pentru Acordul pentru Finanțare din perioada de implementare.

Serviciile ODAS Global Consulting sunt complexe și vă oferă o șansă reală de reușită. Pentru servicii de calitate de consultanță fonduri europene, vă așteptăm la sediul din Brașov.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting