ODAS Global Consulting - Electrificare finantata prin Granturile SEE

ODAS Global Consulting este firma profesionistă de consultanță cu aproape 20 de ani de experiență, care te va ajuta să accesezi granturile oferite Schema de granturi mici - Electrificare finanțată prin Granturile SEE. Programul susține activitățile de implementare a energiei mai puțin consumatoare de carbon și securitatea sporită a aprovizionării în România, având un buget de 5.000.000 de euro.

 

ODAS Global Consulting

Cu aproape două decenii de experiență, ODAS Global Consulting oferă consultanță în domenii precum afacerile, managementul, investițiile realizate la nivel global, accesarea fondurilor europene, lobby, arhitectură și servicii tehnologice. Serviciile noastre sunt de calitate superioară, oferind soluții sustenabile pentru fiecare problemă în parte.

Suntem o firmă de consultanță deschisă, transparentă, integră, respectoasă, onestă, loială, profesionistă și, mai presus de toate, extrem de competentă. Experiența vastă și serviciile de calitate superioară pe care le-am prestat în toți acești ani ne-au adus multă faimă, astfel am ajuns să devenim alegerea preferată a peste 500 de clienți. Noi suntem o companie de vârf atunci când vine vorba de accesarea fondurilor europene și de asemenea firma de consultanță numărul 1 în dezvoltarea afacerilor din România.

ODAS Global Consulting oferă consultanță în toate domeniile în care politicile, tehnologia, mediul de afaceri și oamenii lucrează împreună pentru o dezvoltare sustenabilă a societății și a nivelului de trai. Experiența, expertiza și profesionalismul de care am dat dovadă ne-au propulsat în primele grupuri de lucru de la Instituții Naționale, Europene și Internaționale, la Camere de Comerț și Cluburi de Business. Noi suntem compania numărul 1 de consultanță, din România, pe baza cifrei de afaceri înregistrate din 2013 până în prezent.

 

Schema de granturi mici - Electrificare finanțată prin Granturile SEE

Schema de granturi mici – Electricitate finanțată prin Granturile SEE face parte din Programul Energie și este coordonată de organizația norvegiană Innovation Norway, în calitate de Operator de Fond, și de Ministerul Energiei, Ministerul Mediului, Autoritatea Națională pentru Energie din Islanda și Directoratul pentru Energie și Resurse de apă din Norvegia.

Programul are ca obiectiv specific scop implementarea energiei mai puțin consumatoare de carbon și securitatea sporită a aprovizionării în România. De asemenea, programul susține înființarea de noi afaceri, locuri de muncă în domeniul energiei, conștientizarea și îmbunătățirea cunoștințelor în domeniile energiei regenerabile și a eficienței energetice.

Schema de granturi mici – Electricitate finanțată prin Granturile SEE oferă granturi între 30.000 și 200.000 euro pentru un proiect. Pentru a accesa aceste fonduri nerambursabile, poate aplica orice entitate privată sau publică, comercială sau necomercială și organizații neguvernamentale. Dacă doriți electrizarea gospodăriilor neelectrificate, a comunităților în care conexiunea la rețea nu este fezabilă din punct de vedere economic, sau unde gospodăriile vizate nu își pot permite taxa de conectare, atunci acesta este programul perfect pentru dumneavoastră.

ODAS Global Consulting este firma profesionistă de consultanță care te poate ajuta să accesezi aceste fonduri nerambursabile, prin întocmirea documentației necesare și a unui dosar profesionist. Pentru mai multe informații ne puteți găsi la cel mai apropiat sediu ODAS, în Cluj (Strada Teleorman 16, Cluj-Napoca 400573), Bucureşti (CCIR Business Center, Bulevardul Octavian Goga, Nr. 2) sau Braşov (Strada Mureșenilor nr. 28, Brașov 500030), sau online la adresa https://www.odasglobalconsulting.net/.


Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane

Cresterea gradului de acoperire cu servicii sociale - ODAS Global Consulting