Electrificare finantata prin Granturile SEE – ODAS Global Consulting

Schema de granturi mici - Electrificare finanțată prin Granturile SEE este un program coordonat de Innovation Norway, împreună cu Ministerul Energiei, Ministerul Mediului, Autoritatea Națională pentru Energie din Islanda și Directoratul pentru Energie și Resurse de apă din Norvegia. ODAS Global Consulting este firma profesionistă de consultanță care te va ajuta în demersurile necesare pentru accesarea granturilor și implementarea proiectului.

 

Programul de electrificare – schema de granturi mici

Acest program, schema de granturi mici, este finanțat prin mecanismul financiar SEE 2014-2021. Innovation Norway, operatorul de program și de asemenea cel mai important instrument al guvernului norvegian pentru inovare și dezvoltare a întreprinderilor și industriei norvegiene colaborează cu Ministerul Energiei, Ministerul Mediului, Autoritatea Națională pentru Energie din Islanda și Directoratul pentru Energie și Resurse de apă din Norvegia pentru implementarea acestui program.

Sprijinul financiar este acordat pentru realizarea de investiții în producerea și distribuția energiei pe bază de resurse regenerabile, în scopul asigurării unei energii care să consume mai puțin carbon și, de asemenea, pentru a spori aprovizionarea în România. Rezultatul așteptat al proiectelor este electrificarea gospodăriilor din zone unde conexiunea la rețeaua electrică nu este fezabilă din punct de vedere economic sau unde gospodăriile vizate nu își pot permite taxa de conectare. Rezultatul preconizat este de a furniza electricitate la cel puțin 2.000 de gospodării române neelectrificate.

 

Beneficiari și activități eligibile

Bugetul total acordat acestui program este de 5.000.000 euro. Toate entitățile private, publice, comerciale, necomerciale și organizațiile neguvernamentale sunt eligibile pentru a accesa granturile oferite de acest program. Valoarea finanțării pe care un program o poate obține prin schema de granturi mici - Electrificare finanțată prin Granturile SEE variază între 30.000 și 200.000 euro.

Activitățile eligibile ale programului includ acoperirea costurilor auditului, asigurarea echipamentului (costurile suportate în timpul implementării proiectului), instruirea locatarilor permanenți ai gospodăriilor despre modul de utilizare a electrificării soluției energiei regenerabile, managementul proiectului, personalul tehnic, extinderea rețelei electrice existente, achiziționarea și instalarea soluțiilor de energie regenerabilă inclusiv echipamente asociate, cabluri, structuri de sprijin pentru panourile fotovoltaice.

Proiectele care contribuie la reducerea emisiilor de CO2 vor fi prioritare. Evaluarea proiectelor se face în funcție de relevanță, vizibilitate, fezabilitate, nivel de inovație, risc operațional, estimări și finanțare a costurilor, sustenabilitate, impact socio-economic și multe altele.

 

ODAS Global Consulting

ODAS Global Consulting este firma de consultanță profesionistă care îți poate întocmi un dosar profesionist de accesare a granturilor, dar și de implementare a proiectului. Cu aproape 20 de ani de experiență, ODAS îți va oferi servicii de calitate superioară în vederea finanțării, a obținerii autorizațiilor și avizelor necesare, precum și pentru implementarea proiectului.

Pentru un pachet complet de servicii de consultanță, ne puteți găsi la unul din sediile ODAS din Cluj (Strada Teleorman 16, Cluj-Napoca 400573), Bucureşti (CCIR Business Center, Bulevardul Octavian Goga, Nr. 2) sau Braşov (Strada Mureșenilor nr. 28, Brașov 500030).

ODAS Global consulting este firma numărul 1 din România când vine vorba de accesarea fondurilor europene nerambursabile. Pentru a accesa granturile oferite de schema de granturi mici - Electrificare finanțată prin Granturile SEE, vizitați-ne în cel mai apropiat sediu ODAS sau online, la https://www.odasglobalconsulting.net/.

 

Comentarii

Postări populare de pe acest blog

Programul de crestere a gradului de acoperire cu servicii sociale

Programul de investitii in abatoare montane